Nieuws berichten

Nieuw! VIP arrangement
Hebt u als Zaans bedrijf gasten uit het buitenland op bezoek en u wilt die kennis laten maken met de Zaanstreek? Neem dan zeker even contact met Jeroen op. In overleg kan dan een programma (ochtend, middag, avond) worden samengesteld. Een VIP arrangement is uitermate geschikt voor een programma waarin ook de partner van uw zakenrelatie kan deelnemen, en op die manier een onvergetelijke dag beleeft.

15 juni 2011, Rondleiding Gemeenteraad
Op 15 juni 2011 heeft voltallige gemeenteraad van Zaanstad, onder leiding van burgemeerster Faber deelgenomen aan een rondleiding door het centrum van Zaandam.

 

14 juni 2011 Ervaren stadsgids
Op 14 juni 2011 heeft het Noordhollands Dagblad een interessant artikel gechreven over de eerste stadsgids die Zaanstad rijk is.9 maart 2011. De Fabriek, Zaandam.

Zaanstadsgids Jeroen Breeuwer geeft tijdens het cultuurcafé in De Fabriek aan dat veel bezoekers van het centrum van Zaandam er nogal "verloren" bijlopen en dat het een goede zaak voor Zaanstad is als deze mensen meer over Zaanstad en de geschiedenis van de Zaanstreek te weten komen.