Sponsors van de Zaanstadsgids

Met dank aan de sponsors.

Ontwerp en website:

© deze website is ontworpen en gebouwd door Yvonne Emmerig van Dymago De website is ontworpen en gebouwd door Yvonne Emmerig van Dymago webdesign. Voor het ontwerp zijn een aantal foto's gebruikt van Jeroen Breeuwer, die naast stadsgids ook fotograaf is.

De website heeft een eigen online beheer via CMS (Content Management System).

Voor vragen over de website kunt u contact opnemen met Yvonne
 

Ondersteuning

de zaanstadsgids brochure is gesponsord door Stichting Uitegeverij Noord-HollandStichting Uitgeverij Noord Holland
Stichting Uitgeverij Noord-Holland bestaat sinds 1983 en geeft kwaliteitsboeken uit over onderwerpen die het Noord-Hollandse leven kleur en diepgang geven. De uitgeverij is gevestigd in het hart van de Zaanstreek, pal naast de oude brug tussen Wormerveer en Wormer, aan het brede water van de altijd levendige Zaan.


KlompenmakerijKlompenmakerij de Zaanse Schans
De klompenmakerij is gevestigd in pakhuis De Vreede (anno 1750). Een deel van het pakhuis, dat oorspronkelijk gebruikt werd door de firma Molenaar te Westzaan, is ingericht als klompenmuseum. In deze voormalige opslagschuur voor granen en snuiftabak staat één van de grootste en mooiste klompencollecties van Nederland.


The Black Box The Black Box mobiele drukkerij
Graficus Ed Visser met zijn mobiele zeefdrukkerij, The Blackbox1, horen thuis op een plaats met publiek. Op een plein, in een galerie, of bij een bedrijf. Omringd door belangstellenden geeft hij een demonstratie; het zeefdrukken van een kunstwerk.
 


The Black BoxDe Kunstdrukkamer
Een Kamer vol Kunst, houtsneden & zeefdrukken & digitale prints van Peter Louman, Martin Kaye (Paradisoposters), Ed Visser, Arno Rollenberg e.a. De Kunstdrukkamer is een project van de broers Ed & Ferry Visser, grafici uit de Zaanstreek.